cégünkről

Vállalkozásunk a hidegalakítás és hidegfolyatás technológiáit alkalmazva kötőelemeket, csapokat, csapszegeket és a technológia adta lehetőségeket felhasználva különféle alkatrészeket gyárt.

Vállaljuk közepes és nagy szériák gyártását is. Termékeink a szabványos kötőelemeken kívűl leginkább az egyedi rajzos csavarokat foglalja magába.

Fontos, hogy gépparkunknak köszönhetően vállalunk CNC-vel forgácsolást, menetfúrást, és minden ehhez kapcsolódó egyedi kialakítást.

Termékeink nagy része szabványtól eltérő, a megrendelő partner által adott rajzok és/vagy minták és előírások alapján készül.

A legyártott termékek igény szerint hőkezelt kivitelben és többféle felületkezeléssel is szállíthatók.

Partnereink részére az általuk felhasznált termékekből, megadott előzetes éves felhasználási igény alapján raktárkészletet tartunk fenn, biztosítva ezzel a folyamatos beszállítást a kívánt határidők betartásával.

Termékeinket elsősorban jelentős hazai végfelhasználó és beszállító ipari cégek számára gyártjuk.

A cégünk büszkélkedhet szakértői csapatával, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a kötőelemgyártás területén.Ez a tapasztalat lehetővé teszi számukra, hogy ügyfeleik egyedi igényeire szabott, innovatív megoldásokat nyújtsanak.

A VTS Kft. elkötelezett a folyamatos innováció iránt, és terveik közé tartozik további egyedi csavarok fejlesztése és bevezetése a piacra. A cég jövőbeli kilátásai magukban foglalják a terjeszkedést és az iparági vezető pozíció megtartását az egyedi kötőelemek területén.

projekt bemutatása

A CNC gépek beüzemeltetésével, a jelenlegi tevékenységekhez kapcsolódóan új, és többféle egyedi termékekkel történő bővítés.

Korszerűbb technológiával gyorsabb, pontosabb és precízebb munkavégzés.

Megbízható, minőségi megbízások teljesítése.

Az alkalmazotti munkakörök megkönnyítése és hatékonyabbá tétele.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2017. november 6-án meghirdetett „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című felhívása alapján, a VTS KFT támogatást nyújtott be.

A 4 db CNC gép beüzemeltetésével, olyan technológiai fejlesztés jöhet létre, amely hosszú távon mind az alkalmazottak létszámában, illetve az éves bevételben is növekedést mutat. Partnereinknek fontos tényező a rövid határidő meghatározása, illetve a pontos teljesítés egyes termékek esetében. Ezek a feltételek is megvalósulhatnak a korszerűbb gépek használatával. Megbízhatóságot, kiszámíthatóságot tükrözve.

Az oldal cookie-kat használ.

Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.